Prezentacija istraživanja o javnoj upravi

19 Septembra 2014

Banja Luka, 19. septembar 2014. – Transparency International Bosne i Hercegovine (TI BiH) u saradnji sa partnerskom organizacijom Centar za istraživačko novinarstvo, a u okviru projekta „Monitoring reforme javne uprave – PARM“, organizuje prezentaciju finalnih izvještaja o javnim finansijama i upravljanju ljudskim resursima u javnoj upravi. Ovom prilikom biće prezentovano i istraživanje javnog mnjenja o upoznatosti i zadovoljstvu građana sa reformom javne uprave.

Cilj projekta „Monitoring reforme javne uprave“ je doprinos boljoj provedbi Strategije reforme javne uprave i veće učešće organizacija civilnog društva u reformskim procesima, a s ciljem stvaranja  transparentnije, efikasnije i djelotvornije javne uprave koja je od koristi za sve građane. Takođe, u ovom projektu želi se ukazati na  neposredan i konkretan uticaj provedbe reforme javne uprave, kao i utvrditi napredak u provedbi glavnih ciljeva institucionalne reforme i reforme javne uprave kroz nezavisni monitoring rezultata i evaluaciju provođenja reforme javne uprave.

Prezentacija će se održati u ponedjeljak, 22.09.2014.g. sa početkom u 11:00 sati, u Hotelu Europe u Sarajevu i otvorena je za predstavnike medija. Dnevni red se nalazi u prilogu.

Najava za medije – 19 9 2014 doc

Dnevni red 22 09 2014

Uključite se

Ne propustite

Ukoliko želite da dobijate naša saopštenja odmah nakon objavljivanja ostavite svoju e-mail adresu u polje ispod.