Predstavljanje nalaza analiza u oblasti reforme javne uprave

01 Jula 2014

Cilj projekta „Monitoring reforme javne uprave“ je doprinos boljoj provedbi Strategije reforme javne uprave i  veće učešće organizacija civilnog društva u reformskim procesima, a s ciljem stvaranja  transparentnije, efikasnije i djelotvornije javne uprave koja je od koristi za sve građane. Takođe, u ovom projektu želi se ukazati na  neposredan i konkretan uticaj provedbe reforme javne uprave, kao i utvrditi napredak u provedbi glavnih ciljeva institucionalne reforme i reforme javne uprave kroz nezavisni monitoring rezultata i evaluaciju provođenja reforme javne uprave.

Konferencija predstavlja priliku da se razgovara o dosadašnjim efektima Strategije za reformu javne uprave, ali i o tome u kojoj mjeri je ona poslužila da se unaprijede koherentnost, učinkovitost i efikasnost javne uprave i njenih institucija, te da se umanji fragmentacija unutar i između različitih nivoa vlasti.

Konferencija će se održati u srijedu, 02.07.2014, sa početkom u 11 sati, u Hotelu Bristol u Sarajevu. Dnevni red se nalazi u prilogu, a Konferencija će biti otvorena za predstavnike medija.

Najava za medije – 1 7 2014 doc

Uključite se

Ne propustite

Ukoliko želite da dobijate naša saopštenja odmah nakon objavljivanja ostavite svoju e-mail adresu u polje ispod.