Konkurs za popunu radnog mjesta Koordinatora za finansije i internu reviziju

26 Decembra 2013

Konkurs za popunu radnog mjesta Koordinatora za finansije i internu reviziju

(Broj izvršilaca: 1, Mjesto rada: Banja Luka)


Nevladina organizacija Transparency International Bosne i Hercegovine (TI BiH), je članica globalne koalicije za promociju vladavine prava i borbu protiv korupcije. Organizaciji je potrebna visoko motivisana osoba za poziciju Koordinatora za finansije i internu reviziju. Radni odnos se zasniva na određeno vrijeme u trajanju od 6 mjeseci, sa mogućnošću produženja ugovora o radu.

Opis posla: Koordinator obavlja poslove finansijskog i projektnog izvještavanja i ukupnog finansijskog izvještavanja organizacije, te obavlja poslove interne revizije, organizacione poslove kao i druge poslove.

Kandidati trebaju da ispunjavaju sljedeće uslove:

  • VSS, VII stepen stručne spreme, završen fakultet ekonomskog smjera, stručno zvanje diplomirani ekonomista,
  • Najmanje 2 godina radnog iskustva u traženom stepenu obrazovanja,
  • Poznavanje projektnog menadžmenta,
  • Aktivno poznavanje i korištenje engleskog jezika,
  • Poznavanje rada na računaru-korištenje MS Office paketa,
  • Organizacijske sposobnosti, komunikativnost, profesionalnost i pouzdanost.

Uz prijavu na konkurs kandidati su dužni priložiti sljedeća dokumenta:

  • Curriculum vitae
  • Ovjerenu fotokopiju diplome o završenoj stručnoj spremi (nostrifikovanu diplomu, ukoliko fakultet nije završen u BiH),
  • Potvrdu ili uvjerenje kao dokaz o vrsti radnog iskustva u traženom stepenu obrazovanja (potvrda treba da sadrži  vrstu stručne spreme predviđene za konkretno radno mjesto, naziv radnog mjesta, preciziran period radnog angažovanja, te ostale relevantne podatke za dokazivanje tražene vrste radnog iskustva),
  • Izjavu da kandidat nije osuđivan za izvršenje krivičnog djela, te da se protiv njega ne vodi krivični postupak pred domaćim ili stranim sudom.

Raspon plate: 1050 – 1350 KM.

Aplikacione prijave sa dokazima o ispunjavanju uslova konkursa kandidati su dužni dostaviti poštanskim putem na adresu: Gajeva 2 u Banjaluci sa naznakom “Prijava na konkurs”. Za sve dodatne informacije, kandidati mogu kontaktirati organizaciju na email: info@ti-bih.org.

Konkurs je otvoren do 20.01.2014. godine. Najviše rangirani kandidati će biti pozvani na razgovor najkasnije 7 dana od dana završetka konkursa.

Transparency International BiH zadržava sva prava prilikom odabira kandidata i nije obavezan dati komentar na pristigle prijave koje nisu zadovoljile kriterije konkursa.

Nepotpune i neblagovremeno pristigle prijave neće se uzeti u razmatranje.

Uključite se

Ne propustite

Ukoliko želite da dobijate naša saopštenja odmah nakon objavljivanja ostavite svoju e-mail adresu u polje ispod.